Upisi u ljetni semestar 2021.

Krećemo s predbilježbama i upisima u ljetni semestar 2021.

Predbilježbe za odrasle i djecu te tečaj “Upoznaj islam” vršimo od 18. – 29. 1. 2021.

Upisi za program učenja arapskog jezika će se vršiti 1. 2. 2021. na prvom sastanku te je potrebno donijeti sljedeću dokumentaciju:

  • upisnica (preuzeti na upisima)
  • preslika domovnice
  • preslika rodnog lista
  • preslika osobne iskaznice
  • preslika diplome prethodno završenog školovanja

 

Institutski program učenja arapskog jezika za odrasle od 15 godina odvija se tri puta tjedno po dva školska sata, s tim da se po potrebi polaznika intenzitet može smanjiti na dva puta tjedno u ukupnom trajanju od 70, odnosno 80 školskih sati (ovisno o stupnju).

Nastava se, shodno odabiru polaznika, odvija u jutarnjim i popodnevnim satima te subotom ujutro.

 

Program za djecu (od 9 do 14 godina): U 70 školskih sati prvog stupnja polaznici uče arapsko pismo, vježbaju čitanje i pisanje te osnovnu konverzaciju sa izvornim govornikom arapskog jezika.

Na upise priložiti sljedeće:

  • kopija rodnog lista ili domovnice
  • upisnica (preuzeti na upisima)

 

U istom periodu organiziramo i upise na tečaj “Upoznaj islam” (32 sata) s ciljem da svim zainteresiranim osobama iz privatnog i javnog sektora ponudi potpun i ispravan pregled i tumačenje temeljnih i najvažnijih islamskih učenja i njihovih interpretacija. Program je osmišljen da omogući sustavno i cjelovito upoznavanje i razumijevanje islamskog nauka, stjecanja najvažnijih znanja o temeljnim učenjima islama, kao druge najmnogoljudnije vjere na svijetu te ponudi uvod u znanstveni pregled islamskog vjerovanja i prakse, prava i etike, islamske povijesti, kulture i civilizacije.

*Nastava će se odvijati sukladno mjerama pandemije.

Cijene tečaja: Odlukom Osnivača (Islamska zajednica u Hrvatskoj) te Upravnog vijeća Instituta, svi programi ljetnog semestra 2021. za sve polaznike je besplatan!

Za sve upite ili predbilježbe javite se na mail adresu: info@iai.hr ili broj telefona: 099/839-6649, potrebno je poslati ime, prezime, adresu te kontakt telefon!